M-Factor, EVS & Aanspreek Punt STT

STT is een echte M-Factor club. In een M-factor club staan Autonomie, Binding en Competentie centraal. Onze coaches zijn gecertifieĆ«erde M-Factor coachen! 

Als sportclub hecht Swimming Team Tienen belang aan Ethisch Verantwoord Sporten. Wij vinden dat iedereen op een eerlijke, gelijke manier moeten kunnen sporten zonder enige vorm van belemmering. Sporten moet gezond zijn, daarom willen we onze leden dan ook op een gezonde en verantwoordde manier begeleiden. EVS binnen STT ondersteunt:

  • leren, amuseren, begeleiden & opvoeden, in een kwaliteitsvol, creatief, sociaal, innovatief, vooruitstrevend & sportief kader.
  • dat iedereen op een aangename, ludieke manier kennis kan maken met de zwemsport.
  • het steentje dat STT bijdraagt aan het sportbeleid te Tienen. We willen jongeren aanzetten tot beweging en tot sociaal engagement door samen te trainen en beter te worden in wat we doen.
  • coachen, ouders en kinderen in communicatie en motivatie. Hiervoor werken we samen met externe organisaties zoals M-factor.
  • iedereen de kans wil grijpen om te kunnen sporten zonder belemmering van fysische, uiterlijke, religieuze, etnische of seksuele aard.

Indien je met vragen zit over onze werking rond ethisch verantwoord sporten kan je een mailtje sturen naar onze EVS-coach. Onze EVS coach is ook het aanspreekpunt integriteit.(AP naar de federatie toe). Voor de afhandeling van integriteitsvraagstukken gebruikt STT het protocol van de Vlaamse Zwemfederatie.

EVS STT 1

 

EEFJE STT

Eefje Devos

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.