Start to Swim bij STT in een VZF gecertifiëerde zwemschool !

Spelender wijs worden de kinderen de eerste stappen in het water aangeleerd. Weg met waterangst! Tijd voor salto's, buikdraai, duiken, hoepelzwemmen, zwemplezier en speels ontdekken. Dit alles uiteraard met 1 belangrijk doel: technisch correct zwemmen. Het speelse karakter van de trainingen staat steeds voorop. Naast en in het bad worden de kinderen geïnitieerd door lesgevers met zwemervaring, kennis en pedagogische diploma's. Uw zoon/dochter wordt uitgebreid geëvalueerd en krijgt een plaats in een zwemgroep op zijn/haar maat en niveau. Meer informatie om te starten in het Start-to-STT traject kan je terug vinden in de brochure. Deskundige lesgevers bekommeren zich wekelijks om de zwemmers en brengen hen meer dan enkele zwemtechnieken bij. De zwemschool van STT behoort reeds jaren tot de TOP10 van de Vlaamse zwemscholen. Ook dit jaar behaalde ze opnieuw het GOUDEN DRUPPEL kwaliteitslabel van de Vlaamse zwemfederatie. Na de STT zwemschool kan je niet direct doorstromen naar de zwemcompetitie. Meer uitleg hierover kan je terugvinden in de brochure.

gouden druppel banner

 

Download onze infobrochureDownload onze lessenkalender

Schrijf je snel in !

 • Zeeschelpjes

  Zeeschelpjes

  Je leert je angsten voor het water overwinnen en je leert omgaan met en in het water zonder hulpmiddelen. Je leert inspringen en je evenwichtsverlies in niet langer een probleem na dit groepje! Je lesje duurt 30 minuten, daarna is er 30 minuten begeleid spel.
  Groep 1-2 op Za. : 12u30 - 13u15
  Groep 3-4 op Za. : 13u15 - 14u00
  Gele badmutsen
 • Zeëegels

  Zeëegels

  Je leert omgaan met én in het water zonder hulpmiddelen. Je evenwichtsverlies in het water is niet langer een probleem en je blaast de grootste bellen. Springen kan je vanaf de kant zonder hulp. Met een plankje kan je drijven. Je lesje duurt 30 minuten, daarna is er 30 minuten begeleid spel.
  Groep 1-2 op Za. : 12u30 - 13u15
  Groep 3-4 op Za. : 13u15 - 14u00
  Oranje badmutsen
 • Zeesterren

  Zeesterren

  Je leert de beenbeweging van crawl met een plankje en je 2 armen bovenaan gestrekt. Ook de beenbeweging van rugslag met een plankje op de buik kent geen geheimen meer. Je leert springen in het grote bad. Drijven op de buik en de rug zonder hulpmiddelen kan je als de beste!
  Groep 1-2 op Za. : 12u30 - 13u15
  Groep 3-4 op Za. : 13u15 - 14u00
  Rode badmutsen
 • Zeepaardjes

  Zeepaardjes

  Je hebt de beenbeweging van schoolslag onder de knie, kan de beenbeweging van crawl zonder plankje met je armen naast je lichaam uitvoeren en ook de benen van rug kennen geen geheimen meer. Je kan salto’s maken, drijven op buik en rug en voorwerpen opduiken in het instructiebad.
  Groep 1-2 op Za. : 12u30 - 13u15
  Groep 3-4 op Za. : 13u15 - 14u00
  Groene badmutsen
 • 1
 • 2

Contact

EEFJE STT

Eefje Devos

Coordinator Startblokteam - M-Factor Certified
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Mieke STT

Mieke De Greef

Coach Startblokteam - M-Factor Certified
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.